AVRASYA PENCERE, KAPI VE CAM FUARLARIMIZ ZİYARETÇİLERİYLE BULUŞUYOR.

Reed Tüyap tarafından eşzamanlı düzenlenen Pencere, Cam ve Kapı endüstrilerinin Avrasya’daki en büyük buluşması Avrasya Pencere 2017, 18. Uluslararası Pencere, Panjur, Cephe Sistemleri ve Aksesuarları, Profil, Üretim Teknolojileri ve Makineleri, Yalıtım Malzemeleri, Hammadde ve Tamamlayıcı Ürünler Fuarı, Avrasya Cam 2016,  7.Cam Ürünleri ve Uygulamaları, Üretim-İşleme Teknolojileri ve Makineleri, Tamamlayıcı Ürün ve Kimyasalları Fuarı ile Avrasya Kapı 2016 9. Uluslararası Kapı, Kepenk, Kilit, Panel, Pano, Bölme Sistem ve Aksesuarları Fuarı 8-11 Mart 2017 tarihlerinde, sektörün lider firmalarını Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi’nde ziyaretçiler ile buluşturuyor.
Sektörün Liderleri Fuarlarımızda
                26 ülkeden 666 firma ve firma temsilciliğiyle gerçekleştireceğimiz fuarlarımızda, yıl boyu gerçekleştirdiğimiz roadshow ve uluslararası tanıtım çalışmalarımız sonucu, Rusya, Azerbaycan, Mısır,Libya, Bulgaristan, Tunus, Kosova, Lübnan, Makedonya, Sırbistan dahil 30’un üzerinde ülkeden 1000’e yakın kişiyi kapsayan heyetimiz aramızda olacaktır. Titiz çalışmalar sonucunda şekil verilen nitelikli ziyaretçilerden oluşan alım heyetleri ve Avrasya Bölgesi başta olmak üzere dünyanın dört bir yanından gelen  50.000’in üzerinde sektör profesyoneli  sektörün öncü firmalarının endüstriye heyecan getirecek yeni ürünlerini gözlemleyip ,sektörün inovasyon konusunda önde gelen firmaları ile  ortak bir platformda buluşacak. Ayrıca Reed Tüyap Fuarcılığın desteğiyle, Türkiye’nin 47 şehrindeki ticaret odalarından 2018 kişi fuar boyunca ağırlanacak.
2017 Fuarları Odak Ülkesi; Rusya
Avrasya Pencere, Cam ve Kapı Fuarları bu yıl hedefine Rusya’yı alarak üreticileri bu dev pazara entegre edebilme hedefini benimsedi ve Proje ekibi tüm çalışmalarını bu doğrultuda yürüttü. Rusya’nın inşaat sektöründeki en büyük haber portalı Okna Medya ile işbirliğine gidilerek yıl boyu fuarın Rusya’da etkin bir şekilde tanıtımı sağlandı, Okna medya veri tabanındaki potansiyel ziyaretçiler ile yerinde temasa geçildi. Ayrıca bu yıl, Fuar alanında Rusya’dan gelen ziyaretçilerle katılımcıların B’B görüşmelerine olanak sağlayacak bir platform hazırlandı.
Geleceğe yön veren etkinlikler
Sektörün Avrasya Bölgesi’ndeki en geniş buluşma platformunu ziyaret edenler, çeşitli ilgi anlarına hitap eden etkinliklere katılarak zamanlarını maksimum verimlilikle değerlendirme imkanını yakalayacaklar. Bu yıl üçüncüsü düzenlenecek olan GPD (Glass Performance Days) Etkinliği mimarlar ve cam üreticileri için iki ayrı oturum halinde düzenlenecek ve alanında dünya çapında üne kavuşmuş konuşmacılara ev sahipliği yapacak. Ayrıca, Galsiad ve Aluteam iş birliğiyle düzenlenecek çalıştayda Alüminyum Sektörü Profesyonelleri’nin için aydınlatıcı ve ilham verici bir ortam sağlanacak.

Avrasya Pencere, Cam & Kapı 2017 Fuarları Etkinlik Programı
08.03.2017 Çarşamba
“Mimarlar ve Tasarımcılar için Cam” Mimarlar Oturumu
13.30 – 13.40 Ali Muharremoğlu – Açılış konuşması – REED TÜYAP
13.40 – 13.50 Jorma Vitkala – Günün programı ve konuşmacıları – GPD
13.50 – 14.20 Dr. Thomas Winterstetter – Bölgenin ikonik projelerindeki inovatif camlama çözümleri – Werner Sobek Stuttgart AG.
14.20 – 14.50 Gül Pekışık – Sürdürülebilir gelecekte cam – Trakya Cam AŞ. / Şişecam
14.50 – 15.20 Miika Appelqvist – Temperli, bombeli ve lamine camlarda kalite farklılıkları – Glaston Oy.
15.20 – 15.50 Kahve Molası
15.50 – 16.20 Fatih Kuyu – Akustik camlarda farklı PVB ara katmanları - Kuraray Europe Gmbh.
16.20 – 16.50 Markus Plettau – Kristal şeffaflığında bonding – Performans ve estetiğin birlikteliği – Dow Corning Europe SA.
16.50 – 17.10 Kayhan Horasan – Mimarlar ve tasarımcılar için camın ABC ve D’si – KH Tasarım ve Danışmanlık Ltd. Şti.
Yer: Kalamış Toplantı Salonu
Düzenleyen: GPD (Glass Performance Days)

08.03.2017 Çarşamba
“Cam mı? Can mı?’’
Saat: 15.30-16.30
Konuşmacı: Nevin Güney TOK
Yer: Emirgan Toplantı Salonu
Düzenleyen: Glasstec Dergisi

09.03.2017 Perşembe
“Cama Değer Katmak” Cam İşleme Sanayicileri Oturumu
13.30 – 13.40 Ali Muharremoğlu. – Açılış konuşması – REED TÜYAP
13.40 – 13.50 Jorma Vitkala – Günün programı ve konuşmacıları – GPD
13.50 – 14.20 Ozan Özer – Kaplamalı camın taşınması ve işlenmesi  – Trakya Cam AŞ. / Şişecam
14.20 – 14.50 Pınar Çetin – Strüktürel cam cephelerde kanıtlanmış performans, kalite ve üretkenlik – Dow Corning Europe SA.
14.50 – 15.20 Kahve Molası
15.20 – 15.50 Fatih Kuyu – PVB laminasyon süreci – Kuraray Europe Gmbh.
15.50 – 16.20 Miika Appelqvist – Lamineyi kalite hatalarından arındırma – Glaston Oy.
16.20 – 16.50 Masanın Diğer Tarafından Bakışla Cam – Nevin Güney Tok, Karakalem Cephe Tasarım İnş. San. Tic. Ltd. Şti.
Yer: Kalamış Toplantı Salonu
Düzenleyen: GPD (Glass Performance Days)

09.03.2017 Perşembe
13:00-14:00 Dünden Bugüne Alüminyum Etkinliği
14:00-14:15 Aluteam Çalıştay Sonuç Rapor Bildirisi
14:15-15:00 Plaket Takdimi ve Ödül Töreni
Yer: Salon 14
Düzenleyen: GALSİAD & ALUTEAM

10.03.2017 Cuma
11:00-12:00 Teknik Konferans
15:00-16:00 Ar-Ge Çalışmalarının Tanıtımları ve Sonuç Bildirileri
Yer: Salon 14
Düzenleyen: GALSİAD & ALUTEAM

TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde düzenlenecek Avrasya Pencere 2017, Avrasya Cam 2017 ve Avrasya Kapı 2017 Fuarları 8-11 Mart Çarşamba, Perşembe ve Cuma günleri 10:00–19:00, 11 Mart Cumartesi günü 10:00–18:00 saatleri arasında ziyaret edilebilecektir.
ÖNCEKİ SAYFAYA GERİ DÖN